Vad gör man inte för en vän?

Kultingar, skriva brev, få brev, anhöriga som kom och en oväntad tävling. Ja ni kan eventuellt sätta in er i vår situation, det var oerhört skört i den här stunden på Farmen. Tänk er då att se en person du stått sida vid sida med hela sommaren börja deppa ihop:/ Det skar i hjärtat, hemma kanske man hade lagt sig framför tv:n och tittat på en komedi eller någonting annat som man vet får personen att skratta igen. Vi var tyvärr lite mer begränsade och det var oerhört svårt att komma på andra tankar om man inte bröt mönstret helt.

När Peter hade åkt hem märkte jag på Lina att hon började sänka huvudet:/ Jag tog och omvandlade tanke till handling, inte tunika ska hon må dåligt tänkte jag. Barnasinnet vaknade igen och ska tacka legenden Astrid Lindgren för inspirationen.

Det är en helt obeskrivlig känsla att se någon man bryr sig om få tillbaka glimten i ögonen:)

Vet inte riktigt hur det blivit klippt i dagens avsnitt men jag hoppas ni tycker att det är lika roligt som jag tyckte att det var att se Lina le igen.

 

PS Ja, jag vet att man inte ska leka med maten DS.