Hur bär ni er åt?

Vissa dagar när jag vaknar känns det som om jag knappt hunnit lägga huvudet på kudden innan klockan ringer och det är dags att kliva upp. Dagarna är längre än någonsin och det finns inte med på världskartan att jag har någon som helst ork att göra någonting annat än att dö på soffan när jag kommer hem. Jag har testat med att tvinga mig till att gå ut och gå när jag kommer hem eller träna. Men dom träningspassen är inga som går till historien direkt:p Testat med att sova middag när jag kommer hem. Jag ställer klockan på 1h lägger iväg telefonen men lik förbannat så knatar jag upp snoozar eller ställer om den på en timme till. Heeelt otroligt! Jag skrattar typ åt telefonen och tänker är du dum i huve inte tänker jag kliva upp nu. Och det märkliga är att jag är lika trött om inte tröttare. Testat att äta annorlunda och även varit på Apoteket för att höra om det kan vara nå annat märkligt  jag kan typ somna stående dessa dagar. Att sitta med på ett möte där jag själv inte är aktivt är som ett öppet mål för att jag ska nicka till 1 000 ggr. Haha jag minns att när jag gick i skolan brukade jag sätta blyertspennan precis under hakan för att varje gång jag nickade till högg det till haha. Men det är ju omöjligt med bläck. Skulle någon titta under hakan skulle det se ut som om jag försökt lösa ett världskrig eller påbörjat nya Picasso ?

Mejla mig tips. Vad gör ni?

camillaloke@gmail.com

Camilla

Lämna ett svar