Gör någonting av dagen.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. En mening som jag har hört ett X antal gånger:p Den repliken tycker jag dock inte biter lika hårt som ”du är inte gjord av socker”. Det är banne mig sant! Visst kan det vara lite dassigt väder ibland, men vadå vi tål ju vatten:) 

Trots att det väder som bjöds på idag var grått, mulet, regnigt och halvblåsigt. Så valde vi att dra ut på tur, istället för att stanna inne och uggla. Visst är det enkelt att bara mojja ned sig i soffan, kika på lite filmer, äta lite titt som tätt och ändå intalat sig själv att känna att jag har gjort någonting av dagen. Tror många kan känna igen sig här:) Speciellt min kära kille som tycker att lyssna på musik är att göra någonting ????.  Men som tur var är det inte bara jag i min familj som ”lider” av rastlöshet:) Vi beslöt oss för att åka till sommarstugan och grilla korv och pimpla lite. Eva fick hedersuppdraget som är grillansvarig. Medan jag min farbror Torbjörn, kusin Johan och hans kompis Assar gick ut på sjön. Kan inte direkt säga att vi gav pimplingen ett helhjärtat försök. Vi var så hungriga så efter 20 minuter sprang vi i land då Eva hade hojtat till att det vankades mat:)) 
Vi hittade även de första vårtecknet i landet idag:)) ❤️ älskar detta med påsken. 
   Köööörv ???
  Kusin Johan   Första vårtecknet ?
 Bild på det härliga vädret, den nya flytbryggan och bryggan.

 Torbjörns uppfinning! Klockren då det inte blir någon rök.