En obeskrivlig känsla

Känslan är helt sjuk, ler varje gång jag tänker på det. Det är helt ofattbart att en så märklig känsla samtidigt gör min dag 10 ggr om 🙂 En blick, ett fåtal ord , En mening eller två, ett mejl, ett telefonsamtal och alla frågor kring min medverkan i Farmen. Jag vill bara passa på att tacka alla er för att ni gör min dag, ni är helt underbara!  Personer jag inte hört av på flera år hör av sig och säger att dom sitter klistrade så fort det vankas Farmen på tv. I mina ögon är det ofattbart och det har tagit mig ca 28 avsnitt för att ens förstå att jag numera är ”Farmen Camilla”. Jag är verkligen så oerhört tacksam för allt detta, på riktigt. SÅ ta åt er, jag menar det verkligen 🙂 Oerhört svårt att beskriva med ord men tusen tack för allt stöd <3

Idag var jag iväg på ett möte i Enköping som jag aldrig kommer att glömma. Jag fick spela in en peppvideo till hans dotter och hennes handbollslag Fjärdhundarna F00 och även ta en selfi med Johan.

Det glädjer mig verkligen att se att folk visar denna sida av sig själva. Att dela glädje med någon eller en fin tanke gör så vem som helst ler. När tänkte du senast på någonting fint om en person (som du satt bredvid på bussen, stod bakom i kassakön eller vid någon middag) och faktiskt sa det till personen, okänd som känd? Inte för att få en reaktion tillbaka utan bara för att få den sagd:) Ni gör så att jag vill göra det oftare iallafall <3