Att bli huggen i ryggen

I dagens program hände det mycket. Först det magiska brev från grabbarna:) Farmens Galt! Första gången Anton sa detta till mig ville jag slå in pannbenet på han haha. Men så fort han hade förklarat vad han menade fick det en helt annan klang i mina öron. Sällan jag tar åt mig av kommentarer men den där gick rakt in i hjärtat <3

Killarna fick som uppgift att välja två personer som de återstående Farmare sedan skulle få välja mellan för att utse nästa storbonde. Det stod mellan mig och Pillan. Att Sofie och Nina ställde sig vid pillar gjorde inte mig ett dugg förvånad. Fredrik ställde sig vid mig och därefter var det Linas tur. Jag trodde utan tvekan att Lina skulle ställa sig vid mig, då detta nu blivit vårt äventyr.  Vilket det visade sig att hon inte gjorde. Luften gick ur mig helt. Visst vi är med i en tävling och det står pengar på spel. Men som jag nämnde tidigare så är jag inte bara här för pengarna utan mitt äventyr hade nu blivit vårt äventyr.

Jag är inte sur för detta idag och jag har inget emot Lina. Absolut där och då ville jag slå in pannbenet på henne å andra sidan är jag inte långrandig. Lina är en jättefin person och det val hon gjorde där och då var där och då och vi har pratat genom det. Om det är någon som ska vara irriterad och arg på Lina så är det jag, så sluta vara haters och ge lite extra kärlek istället:)  <3

Jag är inte sur och det borde inte ni heller vara det:)

 

Det kommer att vara SJUKT mycket som händer denna vecka så missa förbövelen inte detta. Pillan är som sagt storbonde. Haha